Ekologiczna kapusta kiszona powstaje z najwyższej jakości, ekologicznych składników. Uprawiana jest bez użycia sztucznych nawozów i pestycydów, co gwarantuje pełnię naturalnych wartości odżywczych. Proces fermentacji, wzbogaca ją o dobroczynne bakterie probiotyczne. Kapusta kiszona ma intensywny, kwaskowaty smak, który idealnie komponuje się w wielu daniach, takich jak bigos, pierogi, czy zupa.
Składniki: kapusta* 97%, sól kamienna, marchew* 1%, cukier trzcinowy*, ziele angielskie*, liść laurowy*, nasiona kopru*. *produkt rolnictwa ekologicznego
2,5 kg
Warunki przechowywaniaPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Kod EAN5904538036331
Wartości odżywcze w 100g produktuWartość energetyczna: 139 kJ / 32 kcal; Tłuszcz 0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; Węglowodany 6,8 g; w tym cukry 0,7 g; Białko 1,2 g; Sól 1,1 g.
© 2025, Dary Natury. Wszelkie prawa zastrzeżone. Polityka prywatności