Dary Natury

pl en

NOWE PRZETWORY EKOLOGICZNE

16 listopada 2017

Do naszej szerokiej oferty ekologicznej dołączają kolejne przetwory:

Pasta warzywna z papryką sprawdzi się jako dodatek do kanapek, mięs, sosów oraz wielu innych potraw. Polecana jest również weganom.

Skład: świeża papryka czerwona*, cebula*, olej rzepakowy*, cukier trzcinowa*, pomidory*, czosnek*, sól, ocet*, czosnek niedźwiedzi*, papryka słodka*, papryka ostra*,

*produkt rolnictwa ekologicznego

Skład: jarmuż*, soczewica*, cebula*, olej rzepakowy*, czosnek*, sok z pigwowca*, sól, ocet*, cukier trzcinowy*, bazylia*, ziele angielskie*,

*produkt rolnictwa ekologicznego

Skład: ogonki z czosnku niedźwiedziego*, woda, cukier trzcinowy*, ocet*, sól, ziele angielskie*, pieprz czarny*, liść laurowy*,

*produkt rolnictwa ekologicznego

Skład: przecier pomidorowy*, cukinia*, papryka czerwona*, cebula*, sok z pigwowca*, cukier trzcinowy*, papryka ostra*, czosnek*, sól, ocet*, oregano*, bazylia*, natka pietruszki*, tymianek*,

*produkt rolnictwa ekologicznego

Ekologiczny mus polecany jest szczególnie weganom. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ciasta, tarty, risotta, drożdżówki, makaronu czy kanapek.

Skład: przecier z miękiszu róży*, przecier z dyni*, cukier trzcinowy*, sok z pigwowca*,

*produkt rolnictwa ekologicznego

 

Newsletter
Bądź z nami na bieżąco zapisz się
Partnerzy